RUTA 28 DE SETEMBRE

0
516

El proper diumenge 28 de setembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes. Dues curses de 10 quilòmetres, una mitja marató i una cursa de muntanya. La 36a Cursa de la Mercè, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina, amb un recorregut urbà pels indrets més característics de la ciutat i arribada al mateix punt.| La 31a Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada pel Club Muntanyenc SC, el Club Tennis Natació SC i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,30 hores a l’Avinguda Pla de Vinyet, just al davant de l’Auditori, i l’arribada a la Rambla del Celler. Paral·lelament es diputarà una altre cursa de 5 km amb sortida a les 09.00 hores amb els mateixos punts de sortida i arribada. El 9è 10 km Valls d’Andorra, organitzada pel Club Atletisme Valls d’Andorra, pels carrers de la Parròquia d’Andorra la Vella, amb sortida i arribada a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La sortida es donarà a les 09,30 h i paral·lelament es realitzarà una cursa solidària de 5 km i el Campionat d’Andorra de 5km en ruta. La 6a Volta pels Volcans d’Olot, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i Consell Esportiu de la Comarca. La sortida es donarà a les 10,00 hores, a Fira Olot, Av. De l’Estació amb un recorregut de 13 km i un desnivell positiu de 500 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.