RUTA 28 DE SETEMBRE

0
407

El proper diumenge 28 de setembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes. Dues curses de 10 quilòmetres, una mitja marató i una cursa de muntanya. La 36a Cursa de la Mercè, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina, amb un recorregut urbà pels indrets més característics de la ciutat i arribada al mateix punt.| La 31a Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada pel Club Muntanyenc SC, el Club Tennis Natació SC i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,30 hores a l’Avinguda Pla de Vinyet, just al davant de l’Auditori, i l’arribada a la Rambla del Celler. Paral·lelament es diputarà una altre cursa de 5 km amb sortida a les 09.00 hores amb els mateixos punts de sortida i arribada. El 9è 10 km Valls d’Andorra, organitzada pel Club Atletisme Valls d’Andorra, pels carrers de la Parròquia d’Andorra la Vella, amb sortida i arribada a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La sortida es donarà a les 09,30 h i paral·lelament es realitzarà una cursa solidària de 5 km i el Campionat d’Andorra de 5km en ruta. La 6a Volta pels Volcans d’Olot, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i Consell Esportiu de la Comarca. La sortida es donarà a les 10,00 hores, a Fira Olot, Av. De l’Estació amb un recorregut de 13 km i un desnivell positiu de 500 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.