EL CORREBARRI 2014 COMPTARÀ PER PRIMER COP AMB UN SERVEI DE LLEBRES

0
594

La cursa dels Districtes de Barcelona, el Correbarri, ha arribat a un acord amb l’Associació Esportiva Corredors.cat per tenir per primer cop unes llebres que marcaran sis ritmes diferents. El fet de que el circuit sigui molt planer afavoreix que molts dels esportistes inscrits a la prova tinguin la intenció de buscar la seva marca personal en 10 quilòmetres a la cursa. Per aquest motiu, els organitzadors han decidit contractar aquest servei de marcadors de ritmes per ajudar-los a aconseguir el seu objectiu.| Per aquesta edició 2014 seran un total de sis les llebres que serviran com a referència als participants per buscar la seva marca objectiu. Els atletes de l’associació Corredors.cat marcaran els ritmes de 37 minuts (3’42” per quilòmetre), 40’ (4:00’/km), 45’ (4:30’/km), 50’ (5:00’/km), 55’ (5:30’/km) i 60’ (6:00’/km). Les inscripcions del Correbarri ja estan obertes des de fa algunes setmanes i encara poden realitzar-se fins les 23:59h del dia 7 d’octubre a la pàgina web de l’esdeveniment www.correbarri.com. LA PRESENTACIÓ DE LA CURSA, AVUI DIJOUS 25 La presentació oficial del Correbarri 2014 tindrà lloc avui dijous 25 de setembre a les 19:00 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Com ja és habitual, els padrins dels 10 Districtes seran els encarregats de descobrir als seus equips quins són els colors i els dissenys de les samarretes d’aquesta tercera edició. Els padrins per aquest 2014 són el cantant Macaco (Ciutat Vella), el pastisser Christian Escribà (Eixample), l’actriu Mónica López (Sants-Montjuïc), el periodista Xavier Graset (Les Corts), la nedadora de sincronitzada Ona Carbonell (Sarrià-Sant Gervasi), la presentadora del Telenotícies Agnès Marquès (Gràcia), el filòleg Màrius Serra (Horta-Guinardó), el presentador de televisió Javier Estrada (Nou Barris), el grup musical Els Amics de les Arts (Sant Andreu) i el periodista Adam Martín (Sant Martí). Pàgina web: www.correbarri.com Facebook: www.facebook.com/correbarri

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.