III Sansi de Sant Feliu de Llobregat- 5 i 10km 16/11/2014

0
560

El Club Atletisme La Sansi organitzarà el proper 16 de novembre de 2014 a les 11h amb col·laboració de l’Ajuntament, la 3ª edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat, aquesta edició serà de 10km i de 5km, amb sortida al Pavelló Andrey Xepkin i arribada a la pista d’atletisme. | Curses infantils a partir de les 11h dintre de la pista d’atletisme. Premis als 3 primers i primeres. Cursa puntuable per la Lliga Championchip. Premis masculí i femení als 3 primers de cada categoria. INSCRIPCIONS: Fins el 13 de novembre o fins exhaurir els 1.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lasansisantfeliu.com • www.lasansi.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.