La triatleta sabadellenca del CNS Laura Gómez és proclama campiona de catalunya absoluta de triatló

0
616

En el seu primer any coma Sub23, al Triatló de Calafell, la triatleta del CNS ha demostrat que no només és una promesa sinó una realitat, imposant-se amb claredat i contundència en una prova que va dominar d’inici a fi. L’esportista del Natació Sabadell s’ha imposat al Campionat de Catalunya absout de triatló celebrat a Calafell amb relativa facilitat després de portar de forma excel·lent el plantejament que havia previst per la prova. “Vaig poder nedar amb el grup capdavanter, despenjant algunes rivals importants i vaig poder sortir 1a de l’aigua. En bici al km 8 vaig fer un atac per escapar-me per tal de treure la màxima diferència diferència ja que volia afrontar el sector de cursa a peu amb comoditat per tal si apareixien de nou els problemes al diafragma. Afortunadament això no va passar i vaig poder gaudir de la triatló i de la victòria als últims compassos del triatló”.| L’esportista sabadellenca, es confirma amb només tres anys a l’especialitat com una de les figures amb més projecció nacionals “He progressat a la natació, al ciclisme estic molt bé i en la cursa a peu em sento molt cómode ja que és de l’esport que venia” La triatleta del Club, aconsegueix el doblet enguany de campiona de Catalunya absoluta de triatló al de duatló absolut, just uan setmana després de l’estatal, on es va veure rellegada a causa d’una lesió tot i aconseguir una excel·lent 4a plaça sub23 i 13a posició absoluta. ”M’he pogut treure sense cap mena de dubte l’espina de la setmana passada, tant a l’aigua com per la lesió que em va fer aturar 3 vegades a l’estatal, això demostra que la feina enguany ha estat molt bona”. Ara ja queden poques setmanes de competició abans de donar per tancada aquesta primera temporada dins de la categoria absoluta. Aprofitant la punta de forma d’aquest final de temporada, Laura Gómez el 5 d’octubre, estarà a la linea de sortida del prestigiós Garmin-Barcelona, un dels triatlons més importants del món, i on la sabadellenca formarà part dels 50 escollits per competir en categoria Elit, i on enguany també competirà l’actual campió del món de ditància olímpica, el gallec Javier Gòmez Noya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.