SANT JOAN ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
492

Com cada any, el tercer diumenge de Setembre, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses organitza una nova edició de la cursa de muntanya TAGA2040evo. Enguany es tracta de la 15ª edició, i serà la tercera prova puntuable pel XIII Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya FEEC, que consta de 4 curses.| Les inscripcions ja fa dies que estan tancades i hi participaran més de 450 corredors entre els 3 recorreguts (Absolut, Sub-23 i Júnior). En aquesta edició, seguint les suggerències dels corredors, es modifica el sentit de la part baixa de la cursa. Així doncs, arribarem al Coll de Can Camps passant pel Collet del Vent i Còdol. Un cop superada la zona alta (Pujada dels Escalers- Puig Estela – Taga – Coma d’Olla) que no s’ha modificat, es baixarà pel camí del Taga. Aquest canvi farà que la pujada sigui més progressiva fins al Coll de Can Camps i que la baixada sigui molt més ràpida i tècnica. El traçat absolut està format per una distància de 26,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.893 metres. També hi haurà un traçat per la categoria Sub-23 de 21,76km, i un traçat de 14,10km per la categoria júnior. Els corredors i corredores que diumenge realitzaran la prova rebran el suport i la bona acollida de la gent de Sant Joan, que any rere any col·labora en l’organització de la cursa i fa possible que aquesta quinzena edició estigui més en forma que mai. Hi haurà trofeus i regals especials pels guanyadors, i sorteig de regals i vals descompte per tots els participants. Un any més es recordarà la figura d’Esteve Martínez amb el seu memorial, premiant al corredor i corredora més ràpids entre el Puig Estela i Coma d’Olla. Així doncs aquest diumenge 21 de setembre a les 9 del matí, es donarà el tret de sortida, d’una de les curses de muntanya més consolidades del nostre territori. Convidem a tothom qui vulgui a venir a gaudir-ne i animar els nostres corredors. Més informació a: http://www.taga2040.com/ Segueix-nos al Twitter: http://twitter.com/#!/Taga2040 facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100004444578662

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.