RUTA 20 i 21 DE SETEMBRE

0
372

El proper dissabte 20 de setembre se celebrarà la 15a edició de la Milla Urbana Vila d’Almacelles, organitzada pel Club Atletisme Almacelles Atlètica i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament del municipi. El festival atlètic començarà a les 16,00 hores amb les curses de categoria Especial i Cadira de Rodes fins a una vintena de curses corresponents a totes les categories.| Diumenge 21 es disputarà la 36a edició de la Cursa Popular de Sant Miquel, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei. Es donarà la sortida a les 09,00 hores al Passeig del Terraplè amb una distancia de 10 km i un recorregut pels barris i carrers més representatius de Molins de Rei.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.