La 1era. Cursa de la dona a Terrassa supera previsions

0
525

Èxit d’inscripcions en la primera edició de la cursa de la dona a Terrassa organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que se celebrarà el diumenge 21 de setembre. Amb un miler de participants es supera les previsions efectuades inicialment, el que ha motivat tancar les inscripcions abans del plaç establert.| Diumenge vinent els carrers del centre de la ciutat de Terrassa es convertiran en l’escenari de la seva primera cursa de la dona. Una prova organitzada amb l’objectiu de motivar la incorporació femenina en el mon de l’atletisme que cada cop és més important. La resposta a aquesta nova cursa de la ciutat no podia ser millor arribant al miler d’inscrits que supera les primeres previsions de l’organització que situava una inscripció aproximada d’uns 700 participants. Aquesta cursa comptarà amb la participació de corredores habituals però destaca també la important presencia de debutants en una cursa atlètica. Els actes previs de la cursa s’inicia avui dimecres amb una desfilada de moda running a càrrec de la botiga Benitosports de Terrassa que presentarà les últimes tendències en moda per aquest esport. La desfilada anirà a càrrec d’alumnes de les escoles de dansa de Mònica Escribà i Tere Alonso que es mouran al ritme del Dj. Aleix Cadalso. Aquest acte tindrà lloc a la Plaça Vella de Terrassa avui, 17 de setembre de 2014 de 17 a 19 hores, presentat per la periodista Mariona Tomàs La recollida de dorsals es durà a terme el dia previ a la cursa, el dissabte 20 de setembre de 16 a 20 hores en l’hotel Don Cándido de Terrassa. Pel mateix dia de la cursa, diumenge 21 també està previst instal•lar zones lúdiques infantils, actuacions en directe i una macro classe de zumba. Aquesta cursa es de caure benèfic i en aquesta primera edició el benefici de les inscripcions anirà destinat a l’Associació Sanfilippo Barcelona. El preu de l’inscripció és de 8 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.