La Trail Senders del Penedès tanca inscripcions el pròxim 21 de setembre

0
460

La 3era edició de la Trail Senders del Penedès tancarà per temes logístics les inscripcions el diumenge vinent dia 21 a les 00:00, tot i no s’hagi arribat al màxim d’inscrits a la llarga, els 800 atletes, ja que la curta sí que ho ha fet en superar els 200, però l’organització ha volgut ampliar. En aquests moments entre les dues curses hi ha més de 600 inscrits.| Recordem que aquesta edició la cursa es solidaria i aportarà part de la inscripció dels atletes a l’obra social de Sant Joan de Déu, si no vols córrer i vols aportar el teu donatiu ho pots fer al següent link Us recordem que el divendres hi ha la presentació de la Trail al Centre Cultural Lúdic a les 20:30 amb la presencia de dos grans atletes, el Jose Manuel Granadero i la Carme Ballesteros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.