COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ 2014

0
406

Fotos Facebook Atletisme.cat – Fotos Flickr S.Pou – Fotos Goolge+ J.Coris
Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l’atletisme. Aquest trofeu consta de quatre jornades que es realitzaran en horari matinal a partir de les 10.00 hores. El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2005 i 06), aleví (2003 i 04), infantil (2001 i 02) i cadet (1999 i 2000), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.| La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 13 de setembre a El Prat del Llobregat, i les següents es realitzaran el proper 27 de setembre a Mataró i el 4 i 18 d’octubre en seus encara per designar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.