Edgars Sumkis i Hasna Bahom guanyen la 3a Cursa de la Diada de Bellaterra

0
315

Els atletes Edgars Sumkis i Hasna Bahom s’han proclamat guanyadors de la tercera edició de la Cursa de la Diada La Sansi de Bellaterra. Per tercer any consecutiu, la Cursa de la Diada de Bellaterra s’ha consolidat com la cursa amb més participació de les que s’organitzen l’Onze de Setembre amb 1.004 inscrits. Els cinc quilòmetres de la cursa han transcorregut sense incidències i en diversos trams els corredors han corregut la cursa creuat una part del traçat de la Via Verda.| Els guanyadors han sigut el letó Edgars Sumkis del club La Sansi i en dones la marroquí Hasna Bahom també del Club La Sansi. Trobareu tota la informació de la cursa a www.lasansibellaterra.com Classificació masculina: 1. Edgars Sumkis 15’51’’(Letonia) Club La Sansi 2. Juanma Alvarez 16’03’’(ESP) Prorunners Calella 3. Mohamed Agouzal 16’15’’(Marroc) 4. Boubacar Sabaly (Senegal) Classificació femenina: 1. Hasna Bahom 19’24’’(Marroc) Club La Sansi 2. Esther Tomas (ESP) 3. Berta Estragués (ESP)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.