RUTA del 10 al 14 de SETEMBRE

0
449

Durant aquesta setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre esdeveniments atlètics d’interès. Dimecres 10 se celebrarà la sisena Cursa Nocturna de Muntanya Ciutat de Vic – Pujada a la Creu de Gurb, organitzada per la Unió Excursionista de Vic i Club Atlètic de Vic. La sortida es donarà a les 21,00 hores a les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de Vic amb un recorregut de 10 km i 400 metres de desnivell positiu.| Dijous 11 es disputarà la segona Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, VNG per la Independència, Assemblea Nacional Catalana i el Club Esportiu Fons Vilanova. Amb una distància de 1.714 metres, la matinal començarà a les 9,30 hores amb les curses dels més joves i un recorregut urbà amb sortida la Rambla de la Pau de Vilanova. Dissabte 13 es realitzarà la Cursa de la Reentré de Badalona L’Aliança, organitzada per Zona Vips Events i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 21,00 hores amb un recorregut 5 quilòmetres pel Passeig Marítim i la Rambla de Badalona. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança 2014 , essent la vuitena de les dotze curses que hi ha programades. Diumenge 14 se celebrarà la dinovena edició de la Cursa Festa Major Poblenou – Memorial José Lázaro, organitzada Associació de Veïns Gran Via – Espronceda – Perú. La sortida es donarà a les 09,30 hores al carrer Espronceda i un recorregut urbà pel barri del Poblenou. Aquesta cursa és prova puntuable per a la Challenge BCN 10k.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.