RUTA del 10 al 14 de SETEMBRE

0
568

Durant aquesta setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre esdeveniments atlètics d’interès. Dimecres 10 se celebrarà la sisena Cursa Nocturna de Muntanya Ciutat de Vic – Pujada a la Creu de Gurb, organitzada per la Unió Excursionista de Vic i Club Atlètic de Vic. La sortida es donarà a les 21,00 hores a les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de Vic amb un recorregut de 10 km i 400 metres de desnivell positiu.| Dijous 11 es disputarà la segona Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, VNG per la Independència, Assemblea Nacional Catalana i el Club Esportiu Fons Vilanova. Amb una distància de 1.714 metres, la matinal començarà a les 9,30 hores amb les curses dels més joves i un recorregut urbà amb sortida la Rambla de la Pau de Vilanova. Dissabte 13 es realitzarà la Cursa de la Reentré de Badalona L’Aliança, organitzada per Zona Vips Events i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 21,00 hores amb un recorregut 5 quilòmetres pel Passeig Marítim i la Rambla de Badalona. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança 2014 , essent la vuitena de les dotze curses que hi ha programades. Diumenge 14 se celebrarà la dinovena edició de la Cursa Festa Major Poblenou – Memorial José Lázaro, organitzada Associació de Veïns Gran Via – Espronceda – Perú. La sortida es donarà a les 09,30 hores al carrer Espronceda i un recorregut urbà pel barri del Poblenou. Aquesta cursa és prova puntuable per a la Challenge BCN 10k.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.