COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ 2014

0
463

Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l’atletisme. Aquest trofeu consta de quatre jornades que es realitzaran en horari matinal a partir de les 10.00 hores. El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2005 i 06), aleví (2003 i 04), infantil (2001 i 02) i cadet (1999 i 2000), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.| La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 13 de setembre a El Prat del Llobregat, i les següents es realitzaran el proper 27 de setembre a Mataró i el 4 i 18 d’octubre en seus encara per designar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.