Pau Castellvell i Ester Hernández guanyadors del triatló de Banyoles

0
468

El triatló de Banyoles el més antic de tot el calendari català i enguany penúltima prova de la Lliga Nacional – també conegut com el triatló de Catalunya – ha arribat a la seva edició nº 29 sempre fidel a la distancia olímpica els més de 700 triatletes participants ( 61 femenines) han fet front a 1.500 metres de natació a l’estany , tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu , dues voltes pel Parc de la Draga.| A la categoria masculina merescuda i emotiva victòria absoluta pel triatleta Banyolí , Pau Castellvell ( Fasttriatlón Club ) que encara pertany a la categoria sub-23 , amb un temps final de 1 hora 59 minuts 27 segons , una avantatge de 32 segons per davant del Campió de Catalunya absolut-èlit , Michele Sarzilla ( CE TriathlonBCN ) , completant el podi amb el seu tercer lloc John Manuel Galindo ( Club Esportiu Team Calella Triathlon ). Per equips 1º Club Natació Prat-triatló ( Chirico-Baldantoni-Martínez) 2º Club Esportiu Team Calella Triathlon ( Galindo-Pellejero-Corominas) 3º Club Natació Catalunya ( Martínez-Pi-Gimeno). A la vessant femenina victòria aclaparadora per la Surienca Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms) vigent Campiona de Catalunya absoluta de triatló de mitja distancia (half) , amb un crono de 2 hores 17 minuts 40 segons , un marge de 3 minuts 36 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera veterana , Maria Remedios Carrasco (Absolut sport ), completant el podi com tercera absoluta, un altre veterana Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Hernández-Ruz-Magem) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Calveras-Capdevila-Maqueda) 3ª Club Triatló Granollers ( Codina-Andujar-López).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.