Pau Castellvell i Ester Hernández guanyadors del triatló de Banyoles

0
576

El triatló de Banyoles el més antic de tot el calendari català i enguany penúltima prova de la Lliga Nacional – també conegut com el triatló de Catalunya – ha arribat a la seva edició nº 29 sempre fidel a la distancia olímpica els més de 700 triatletes participants ( 61 femenines) han fet front a 1.500 metres de natació a l’estany , tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu , dues voltes pel Parc de la Draga.| A la categoria masculina merescuda i emotiva victòria absoluta pel triatleta Banyolí , Pau Castellvell ( Fasttriatlón Club ) que encara pertany a la categoria sub-23 , amb un temps final de 1 hora 59 minuts 27 segons , una avantatge de 32 segons per davant del Campió de Catalunya absolut-èlit , Michele Sarzilla ( CE TriathlonBCN ) , completant el podi amb el seu tercer lloc John Manuel Galindo ( Club Esportiu Team Calella Triathlon ). Per equips 1º Club Natació Prat-triatló ( Chirico-Baldantoni-Martínez) 2º Club Esportiu Team Calella Triathlon ( Galindo-Pellejero-Corominas) 3º Club Natació Catalunya ( Martínez-Pi-Gimeno). A la vessant femenina victòria aclaparadora per la Surienca Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms) vigent Campiona de Catalunya absoluta de triatló de mitja distancia (half) , amb un crono de 2 hores 17 minuts 40 segons , un marge de 3 minuts 36 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera veterana , Maria Remedios Carrasco (Absolut sport ), completant el podi com tercera absoluta, un altre veterana Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Hernández-Ruz-Magem) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Calveras-Capdevila-Maqueda) 3ª Club Triatló Granollers ( Codina-Andujar-López).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.