Javi Delgado i Roser Español, guanyadors absoluts de la desena edició de la Burriac Atac

0
742

L’atleta del Team Spiridon, Javi Delgado va demostrar una vegada més que és el rei indiscutible de la Burriac Atac. Porta guanyant la cursa des del 2009 i només una vegada, l’any 2010, va quedar segon classificat. En aquesta desena edició, el corredor de Vilassar de Mar va completar els 21,9 quilòmetres i 1172 metres de desnivell amb un formidable temps de 1:51:33. Delgado va liderar la cursa amb molta saviesa i va aconseguir treure més de tres minuts de diferència al segon classificat, Andreu Simon (1:54:56). La tercera plaça del podi la va ocupar l’atleta de Mallorca, Biel Gomila amb un cronòmetre de 1:58:35.| En modalitat femenina, la corredora de la Seu d’Urgell Roser español va fer valer la seva experiència en els trams més tècnics i exigents del circuit per emportar-se el triomf amb un temps de 2:22:28. L’atleta local Mònica Isern va acabar segona amb un crono de 2:33:02, mentre que la tercera en pujar al podi va ser Emilia Martínez amb un registre de 2:37:20. Tot i que durant tota la tarda el Centre Excursionista Vilassar va estar pendent dels radars metereològics per si s’havia d’activar alguna mesura de seguretat en algun tram del circuit, que passava per les poblacions de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, finalment les tempestes no van sacsejar la Burriac Atac i es va poder desenvolupar dins del previst. En acabar la cursa la majoria dels participants destacaven la impressionant tasca feta per tots els voluntaris (300 persones), la duresa del recorregut, que per primera vegada s’havia equiparat a la distància de mitja marató, i un dels trets que caracteritzen la Burriac Atac: la sortida i l’arribada estan a nivell de mar, però la majoria del circuit es desenvolupa per corriols de muntanya. Els organitzadors es van mostrar molt satisfets amb les xifres de participació que es van assolir: A la cursa nocturna dels adults hi van córrer més de 700 persones, mentre que 500 infants de 0 a 14 anys van participar per la tarda a la Marrec Atac, una prova de caire no competitiu que va transcórrer per un circuit totalment urbà. Altres resultats: Corredor/a més gran que finalitza la cursa JOAN PONS SOLÀ 3:29:40 Corredor/a més jove que finalitza la cursa MARIA LOIRE LLONGUERAS 3:56:56 Premi a l’equip més nombrós que no sigui local (o sigui ni de Vilassar de Mar, ni de Cabrera, ni de Cabrils). MAIMAKANSU amb 11 corredors. 1a Dona local (Vilassar de Mar, Cabrera o Cabrils) exceptuant les 3 primeres classificades a la general CLARA GARCIA MARTINEZ 2:39:03 1r Home local Premi Bartomeu Rabassa (Vilassar de Mar, Cabrera o Cabrils) exceptuant els 3 primers classificats a la general ENRIC GALOCHA PRUNA 2:07:54 1a Veterana femení (41-50 anys) AMÀLIA SÁNCHEZ SALVADOR 1r Veterà masculí (41-50 anys) JAVI DELGADO LOPEZ 1:51:33 1a Màster femení ( 51-…) LUCIA CABALLERO 2:42:00 1r Màster masculí ( 51-…) JOAN VIÑALS VIÑALS 2:22:15 1a Sénior femení ( 23-40 anys) ROSER ESPAÑOL BADA 2:22:28 1r Sénior masculí ( 23-40 anys) ANDREU SIMON AYMERICH 1:54:56 1a Sub23 femení (de 19 a 22 anys) ——— 1r Sub23 masculí (de 19 a 22 anys) ROGER MARTÍNEZ NAVARRO 2:03:40 1a Júnior femení (de 16 a 18 anys) MARIA LOIRE LLONGUERAS 3:56:56 1r Júnior masculí (de 16 a 18 anys) GERARD PORTA ALDRUFEU 2:27:52 1a Dona en arribar al Castell de Burriac (exceptuant les 3 primeres classificades a la general) CLARA GARCIA MARTINEZ 1:54:37 1r Home en arribar al Castell de Burriac (exceptuant els 3 primers classificats a la general) JOAQUIM NAVARRO ACEMEL 1:25:12 Corredora més ràpida des del Turó dels Oriols a la platja (exceptuant les 3 primeres classificades a la general) LUCIA CABALLERO 0:36:01 Corredor més ràpid des del Turó dels Oriols a la platja (exceptuant els 3 primers classificats a la general) FERRAN SAMPERE SALOMO 0:26:40 1a Dona Premi a la sortida explosiva (exceptuant les 3 primeres classificades a la general) CLARA GARCIA MARTINEZ 1r Home Premi a la sortida explosiva (exceptuant els 3 primers classificats a la general) ABEL BOLANCE

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.