La Burriac Atac celebrarà el seu desè aniversari amb 750 participants

0
372

La prova es disputarà dissabte a partir de les 21.30 hores amb un recorregut de 21.900 metres.
La cursa de muntanya nocturna Burriac Atac està d’aniversari. Enguany es compleixen deu anys de la primera edició i s’ha volgut celebrar aquesta efemèride amb 750 corredors que el dissabte 6 de setembre completaran un circuit de 21,9 quilòmetres amb 2344 metres de desnivell acumulat. La prova, que començarà a les 21.30h des de la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. torna a passar per les poblacions de Cabrera de Mar i Cabrils i està organitzada pel Centre Excursionista Vilassar.| El traçat d’aquest any serà similar al d’edicions anteriors, però s’ha ampliat el quilometratge i el desnivell acumulat per donar-hi més vistositat i perquè els corredors descobreixin nous corriols. La cursa, doncs, manté vives les particularitats que la fan ser tan especial arreu de Catalunya: sortida i arribada a nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. A més a més, és un dels pocs dies a l’any que es pot contemplar el castell de Burriac il•luminat i per això s’oferirà xocolata desfeta a totes aquelles persones que pugin al castell per animar als atletes. En aquesta desena edició es torna a repetir la iniciativa solidària “Vine amb un pà sota el braç” que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments de Càrites. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més a més, els organitzadors de la Burriac Atac també destinaran tots els beneficis obtinguts amb la Marrec Atac (cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar) al Banc d’Aliments de Càrites. Les inscripcions es tancaran als 500 nens i nenes apuntats. Més informació:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.