La Burriac Atac celebrarà el seu desè aniversari amb 750 participants

0
497

La prova es disputarà dissabte a partir de les 21.30 hores amb un recorregut de 21.900 metres.
La cursa de muntanya nocturna Burriac Atac està d’aniversari. Enguany es compleixen deu anys de la primera edició i s’ha volgut celebrar aquesta efemèride amb 750 corredors que el dissabte 6 de setembre completaran un circuit de 21,9 quilòmetres amb 2344 metres de desnivell acumulat. La prova, que començarà a les 21.30h des de la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. torna a passar per les poblacions de Cabrera de Mar i Cabrils i està organitzada pel Centre Excursionista Vilassar.| El traçat d’aquest any serà similar al d’edicions anteriors, però s’ha ampliat el quilometratge i el desnivell acumulat per donar-hi més vistositat i perquè els corredors descobreixin nous corriols. La cursa, doncs, manté vives les particularitats que la fan ser tan especial arreu de Catalunya: sortida i arribada a nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. A més a més, és un dels pocs dies a l’any que es pot contemplar el castell de Burriac il•luminat i per això s’oferirà xocolata desfeta a totes aquelles persones que pugin al castell per animar als atletes. En aquesta desena edició es torna a repetir la iniciativa solidària “Vine amb un pà sota el braç” que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments de Càrites. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més a més, els organitzadors de la Burriac Atac també destinaran tots els beneficis obtinguts amb la Marrec Atac (cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar) al Banc d’Aliments de Càrites. Les inscripcions es tancaran als 500 nens i nenes apuntats. Més informació:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.