Cursa Solidària Nick Festes d’Horta

0
503

Fa cinc anys que des de Nick Spa & Sports Club vaig començar a organitzar la Cursa popular de les festes del barri d’Horta de Barcelona. La intenció d’aquesta cursa és crear un esdeveniment lúdic i esportiu obert a tothom per promoure l’esport i la salut. Des del principi, vam decidir donar els beneficis a diferents entitats (ONGs del barri, Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i Caritas). I a la passada i en aquesta edició, els beneficis estan destinats a la Fundació Institut de Recerca de la Vall d´Hebron IRVH, i a la causa amb la qual estic implicada directament. | Des de fa molts anys que sóc professional de l’esport, treballant com a instructora esportiva d’activitats dirigides, preparadora física personal i entrenadora d’Atletisme. Vaig començar dins del món de l’atletisme ja gairebé com a veterana i he aconseguit alguns èxits a nivell Nacional i Internacional: subcampiona d’Espanya Veterans de 1500 en 2011 i bronze en 5000 i Campiona d’Europa Veterans de carreres de muntanya en 2010. Al gener del 2013 em van diagnosticar un càncer hepàtic i als 3 mesos després d’una operació em van comunicar que havien de fer-me un trasplantament de fetge. Vaig haver de deixar l’esport professional i va començar una nova etapa en la meva vida, però amb uns objectius fixos; la lluita contra el càncer ajudant a persones que estiguin passant o hagin passat per alguna cosa semblant i tornar a competir com abans sent una atleta trasplantada. Per això mateix l’objectiu de la cursa és col·laborar amb el IRVH (Institut de Recerca de la Vall d´Hebron), perquè la recerca en el càncer hepàtic ajudi en la millora dels tractaments i en la qualitat de vida dels pacients. L’altre objectiu és conscienciar a la població, malalts o no, de la necessitat de practicar esport i de portar una vida saludable, per prevenir malalties i viure millor. M’agradaria informar-vos que paral·lelament a la cursa de 5 km, tindrem una CURSA ESPECIAL gratuïta dedicada a nens i xavals amb síndrome de Down o amb alguna altra discapacitat i nens menors de 10 anys que s’incorporaran a la cursa gran quan quedi 1’5 km., acompanyats de pares o algun familiar. Inclou samarreta, medalla i regals. També donarem veu i espai a associacions que col·laboressin en aquesta cursa Especial. Les inscripcions es podran fer a www.nickspa.com i per la Cursa Especial al 934205170 o a recepcio@nickspa.com. Tenim idea de fer el mateix matí de la cursa diverses activitats per així aconseguir una major participació; una classe de Zumba a la plaça Eivissa, tallers de maquillatge i alguna altra activitat per omplir la plaça d’activitats també solidàries. Pensem deixar espai a qualsevol associació que tingui relació amb la causa i poder realitzar les seves actuacions. Ens veiem a la Cursa!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.