Cursa Solidària Nick Festes d’Horta

0
397

Fa cinc anys que des de Nick Spa & Sports Club vaig començar a organitzar la Cursa popular de les festes del barri d’Horta de Barcelona. La intenció d’aquesta cursa és crear un esdeveniment lúdic i esportiu obert a tothom per promoure l’esport i la salut. Des del principi, vam decidir donar els beneficis a diferents entitats (ONGs del barri, Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i Caritas). I a la passada i en aquesta edició, els beneficis estan destinats a la Fundació Institut de Recerca de la Vall d´Hebron IRVH, i a la causa amb la qual estic implicada directament. | Des de fa molts anys que sóc professional de l’esport, treballant com a instructora esportiva d’activitats dirigides, preparadora física personal i entrenadora d’Atletisme. Vaig començar dins del món de l’atletisme ja gairebé com a veterana i he aconseguit alguns èxits a nivell Nacional i Internacional: subcampiona d’Espanya Veterans de 1500 en 2011 i bronze en 5000 i Campiona d’Europa Veterans de carreres de muntanya en 2010. Al gener del 2013 em van diagnosticar un càncer hepàtic i als 3 mesos després d’una operació em van comunicar que havien de fer-me un trasplantament de fetge. Vaig haver de deixar l’esport professional i va començar una nova etapa en la meva vida, però amb uns objectius fixos; la lluita contra el càncer ajudant a persones que estiguin passant o hagin passat per alguna cosa semblant i tornar a competir com abans sent una atleta trasplantada. Per això mateix l’objectiu de la cursa és col·laborar amb el IRVH (Institut de Recerca de la Vall d´Hebron), perquè la recerca en el càncer hepàtic ajudi en la millora dels tractaments i en la qualitat de vida dels pacients. L’altre objectiu és conscienciar a la població, malalts o no, de la necessitat de practicar esport i de portar una vida saludable, per prevenir malalties i viure millor. M’agradaria informar-vos que paral·lelament a la cursa de 5 km, tindrem una CURSA ESPECIAL gratuïta dedicada a nens i xavals amb síndrome de Down o amb alguna altra discapacitat i nens menors de 10 anys que s’incorporaran a la cursa gran quan quedi 1’5 km., acompanyats de pares o algun familiar. Inclou samarreta, medalla i regals. També donarem veu i espai a associacions que col·laboressin en aquesta cursa Especial. Les inscripcions es podran fer a www.nickspa.com i per la Cursa Especial al 934205170 o a recepcio@nickspa.com. Tenim idea de fer el mateix matí de la cursa diverses activitats per així aconseguir una major participació; una classe de Zumba a la plaça Eivissa, tallers de maquillatge i alguna altra activitat per omplir la plaça d’activitats també solidàries. Pensem deixar espai a qualsevol associació que tingui relació amb la causa i poder realitzar les seves actuacions. Ens veiem a la Cursa!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.