CURSA ATLÈTICA PONT DE VILOMARA I ROCAFORT 2014

0
510

Amics de l’atletisme, una altre any i ja en van 9 ho tenim tot apunt per que el proper 2 de novembre del 2014 podeu participar a la nostra cursa . Una cursa que com la majoria ja sabeu s’endinsa dins les nostres conrades per paratges naturals i que combina la terra i el asfalt, amb trams molt planers i que es pot còrrer molt i altres que cal haver esmorzat be. Com cada any intentem incorporar novetats a la cursa per fer-la mes atractiva i segura, enguany rebéreu per SMS moments desprès de traspassar la ratlla d’arribada el vostre temps invertit per fer la cursa, també comptem amb un tercer avituallament líquid al Km 7,300 juntament amb una dotació completa d’efectius sanitaris. | Gràcies als nostres fidels patrocinadors podem seguir donant un obsequi de qualitat a tots els participants . Aquest any tots els atletes de la cursa de 10 km rebran unes malles curtes i una samarreta tècnica de màniga llarga i els mes petits una motxilla. Ja ho sabeu el dia 2 de novembre tots al Pont de Vilomara inscripcions – www.cursaelpont.cat – ww.championchip.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.