RUTA 6 i 7 DE SETEMBRE

0
480

El cap de setmana 6 i 7 de setembre, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes, a Calella, Sabadell i Barcelona.
Dissabte 6 se celebrarà la cursa 12 Hores de Relleus, organitzada pel Club d’Atletisme Calella amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La prova tindrà lloc al Passeig de Manuel Puigvert de Calella, des de les 08’00 h a les 20 hores. Una competició per equips formats per sis corredors i una classificació única.| Diumenge 7 es disputarà la novena edició de la Mitja Marató Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores al passeig de Sant Oleguer de la capital vallesana amb un circuit urbà i arribada al mateix punt de sortida. Aquesta cursa és puntuable per la 9a Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. També diumenge se celebrarà la primera edició de la Cursa Barça, organitzada pel Futbol Club Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Amb un circuit de 10 km pel districte de Les Corts, la sortida i l’arribada es realitzaran a l’esplanada de davant del Camp Nou. La nova cursa formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona ‘Corrent fem Barça’ i de la Challenge BCN 10K.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.