a Trail Senders del Penedès que serà el 28-9 ja supera els 400 inscrits

0
488

El pròxim dia 28 de setembre a les Cabanyes tindrà lloc la 3era edició de la Trail Senders del Penedès, amb dues curses, 12,7k i 5,5k que recorren senders mil•lenaris de 5 poblacions del Penedès, envolats per la les vinyes de la zona, i amb vistes panoràmiques de la comarca.| Les inscripcions estan obertes i ja porta 400 inscrits entre les dues curses, i teniu fins el dia 21 per fer la vostra o quan s’arribi al màxim d’atletes, 800 a la llarga i 200 a la curta. Enguany la cursa és solidaria ja que part de la inscripció dels atletes aniran destinat al l Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu per que la cursa de 5,5 k a partir d’aquest any és Memorial Pau Ortega Amat en honor a aquest petit heroi que tan durament va lluitar i tan intensament va viure. Si no pots corre es poden fer donacions a traves de la butlleta d’inscripció. A més atletes corrin més donacions podrem fer, per tant apuntat per una bona causa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.