La Cursa de Festa Major de Matadepera manté una important participació

0
579

Avui dissabte 30 d’agost, a partir de les 18 hores, Matadepera acull la seva cursa popular de Festa Major. De la mateixa forma que en la darrera edició, es manté una important participació. Finalitzat el plaç oficial d’inscripcions, un total de 700 corredors/res han formalitzat la seva presència a la cursa, xifra que incrementarà amb motiu de les inscripcions que es poden realitzar fora de competició.| Tot a punt per celebrar una nova edició de la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, setena i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Tres curses formaran part d’aquesta tarda atlètica a Matadepera que s’iniciarà a les 18 hores amb la cursa Mini de 0’5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l’any 2010 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18’15 hores s’iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d’1’5 km. La cursa absoluta, de 10 km., s’iniciarà a les 18’30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert. – Recorregut (10 km.): Enric Genescà (Pavelló) – Av. de les Arenes – St. Ignasi – Mateu Turu – Joan Miró – Puig i Cadafalch – St. Ignasi – Av. de les Arenes – St. Llorenç – Josep Porcar – Ctra, de Terrassa – St. Joan – St. Llorenç – Jaume Español – Ramon Llull – Camí Font de la Tartana – St. Francesc – Gaietà Vallés i Pujals – Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat dues vegades. Es tracta d’una cursa de caure solidari que destinarà part de l’import de les inscripcions (3 euros) a Caritas Matadepera. El dijous i divendres es dona l’opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes Piscines. Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 29, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 30, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.