RUTA 30 i 31 D’AGOST

0
424

El proper dissabte 30 d’agost se celebrarà la Cursa Popular Matadepera 2014, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’ajuntament de la ciutat i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, en el marc dels actes de la festa major de Matadepera. El festival atlètic començarà a les 18,00 hores amb les curses de promoció, i a les 18,30 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km al Pavelló Municipal.| Diumenge 31 es disputarà la XLVa Mini-Marató Calella de Palafrugell, organitzada pel club Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell. Amb un circuit de camp a través de 8,8 km, la sortida es donarà a les 9,00 hores a l’avinguda Joan Pericot i arribada al Passeig del Canadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.