RUTA 30 i 31 D’AGOST

0
619

El proper dissabte 30 d’agost se celebrarà la Cursa Popular Matadepera 2014, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’ajuntament de la ciutat i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, en el marc dels actes de la festa major de Matadepera. El festival atlètic començarà a les 18,00 hores amb les curses de promoció, i a les 18,30 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km al Pavelló Municipal.| Diumenge 31 es disputarà la XLVa Mini-Marató Calella de Palafrugell, organitzada pel club Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell. Amb un circuit de camp a través de 8,8 km, la sortida es donarà a les 9,00 hores a l’avinguda Joan Pericot i arribada al Passeig del Canadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.