XXXIV Cursa Popular Solidària “Ciutat de Cornellà

0
598

El Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb el suport de Deportum i Supera’t, organitzen la XXXIV Cursa Popular Solidària “Ciutat de Cornellà” el proper diumenge 5 d’octubre de 2014 a partir de les 9:00 hores, amb sortida al carrer del Rugbi i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi. La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i sexe. Els/les menors d’edat podran participar lliurant l’autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal. Teniu tota la informació a la següent web:
http://www.rockthesport.com/evento/cursacornella Aquest any el pes de l’organització el porta el Cornellà Atlètic i volen que sigui una gran festa. Com a novetat respecte l’any passat s’ha inclós la possibilitat de fer una cursa de 5Kms, els quals són pràcticament plans. | A part de la bossa del corredor, que s’està intentant que sigui el més complerta possible, comptaran amb sorteig de regals i música en directe. Esperem que tots els corredors i acompanyants puguin gaudir d’un matí d’allò més espectacular. També disposaran d’un castell inflable que instal·larà el patrocinador principal, ONO, per tal que tots els nens, després de còrrer, puguin pasar-ho molt i molt bé. No deixeu de visitar el el facebook de la cursa, on s’anirà posant diversa informació de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.