Matadepera proper escenari del Circuit de curses Activa’t

0
554

Dissabte, 30 d’agost de 2014, a partir de les 18 hores es celebrarà la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, sèptima i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses atlètiques Activa’t. Després d’una breu pausa, torna l’activitat del Circuit de curses atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua de Terrassa. Un total de 8 curses formen el calendari d’aquesta edició 2014 que és va iniciar el mes de gener amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el pròxim 18 d’octubre amb la prova dels 100 km en pista de Terrassa que se celebrarà a Can Jofresa.| La setena i penúltima cursa tindrà com escenari la localitat de Matadepera. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen el dissabte 30 d’agost, a les 18 hores, la Cursa Popular de Matadepera 2014, dins dels actes de Festa Major. Tres curses formaran part d’aquesta tarda atlètica a Matadepera. La primera a celebrar-se, a les 18 hores, serà la cursa Mini de 0’5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l’any 2010 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18’15 hores s’iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d’1’5 km. La cursa absoluta, de 10 km., s’iniciarà a les 18’30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert. – Recorregut (10 km.): Enric Genescà (Pavelló) – Av. de les Arenes – St. Ignasi – Mateu Turu – Joan Miró – Puig i Cadafalch – St. Ignasi – Av. de les Arenes – St. Llorenç – Josep Porcar – Ctra, de Terrassa – St. Joan – St. Llorenç – Jaume Español – Ramon Llull – Camí Font de la Tartana – St. Francesc – Gaietà Vallés i Pujals – Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat dues vegades. De la mateixa forma que en edicions anteriors, es tracta d’una cursa de caure solidari. El preu de la inscripció és de 3 euros, dels quals 1 anirà destinat a Caritas Matadepera. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, www.mitjaterrassa.org o de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. El plaç oficial d’inscripció finalitza el dimecres 27 d’agost a les 19 hores. El dijous i divendres es dona l’opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes Piscines. Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 29, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 30, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals. – Classificació Circuit Curses Activa’t Categoria Absoluta masculina 1.- Dani Pañart 646’07 pts. 2.- Toni Vela 624’58 pts. 3.- Marc Graells 620’49 pts. Categoria Absoluta femenina 1.- Anna Cos 629’21 2.-Tania Guerra 625’63 3.- Tere Gómez 618’57 Categoria infantil masculi 1.- Víctor Díaz 361’36 2.- David Bosch 348’10 3.- Marçal Garreta 292’70 Categoria infantil femenina 1.- Clàudia Alarcon 444’48 2.- Beatriu Bosch 441’99 3.- Ivet Palomar 384’74

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.