Matadepera proper escenari del Circuit de curses Activa’t

0
439

Dissabte, 30 d’agost de 2014, a partir de les 18 hores es celebrarà la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, sèptima i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses atlètiques Activa’t. Després d’una breu pausa, torna l’activitat del Circuit de curses atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua de Terrassa. Un total de 8 curses formen el calendari d’aquesta edició 2014 que és va iniciar el mes de gener amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el pròxim 18 d’octubre amb la prova dels 100 km en pista de Terrassa que se celebrarà a Can Jofresa.| La setena i penúltima cursa tindrà com escenari la localitat de Matadepera. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen el dissabte 30 d’agost, a les 18 hores, la Cursa Popular de Matadepera 2014, dins dels actes de Festa Major. Tres curses formaran part d’aquesta tarda atlètica a Matadepera. La primera a celebrar-se, a les 18 hores, serà la cursa Mini de 0’5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l’any 2010 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18’15 hores s’iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d’1’5 km. La cursa absoluta, de 10 km., s’iniciarà a les 18’30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert. – Recorregut (10 km.): Enric Genescà (Pavelló) – Av. de les Arenes – St. Ignasi – Mateu Turu – Joan Miró – Puig i Cadafalch – St. Ignasi – Av. de les Arenes – St. Llorenç – Josep Porcar – Ctra, de Terrassa – St. Joan – St. Llorenç – Jaume Español – Ramon Llull – Camí Font de la Tartana – St. Francesc – Gaietà Vallés i Pujals – Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat dues vegades. De la mateixa forma que en edicions anteriors, es tracta d’una cursa de caure solidari. El preu de la inscripció és de 3 euros, dels quals 1 anirà destinat a Caritas Matadepera. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, www.mitjaterrassa.org o de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. El plaç oficial d’inscripció finalitza el dimecres 27 d’agost a les 19 hores. El dijous i divendres es dona l’opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes Piscines. Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 29, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 30, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals. – Classificació Circuit Curses Activa’t Categoria Absoluta masculina 1.- Dani Pañart 646’07 pts. 2.- Toni Vela 624’58 pts. 3.- Marc Graells 620’49 pts. Categoria Absoluta femenina 1.- Anna Cos 629’21 2.-Tania Guerra 625’63 3.- Tere Gómez 618’57 Categoria infantil masculi 1.- Víctor Díaz 361’36 2.- David Bosch 348’10 3.- Marçal Garreta 292’70 Categoria infantil femenina 1.- Clàudia Alarcon 444’48 2.- Beatriu Bosch 441’99 3.- Ivet Palomar 384’74

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.