Blanco guanya la 32a edició de la cursa San Bonosi

0
670

Josep Lluis Blanco, del Club Atletisme La Sansi, va guanyar ahir a nit la 32a edició de la cursa San Bonosi de Blanes, cursa de 8km, amb un temps de 25’40” record de la cursa, rebaixant en 2 segons la marca que va aconseguir l’any passat. Després del lloretenc, van entrar el campió d’Espanya Junior de 3.000m.obs també lloretenc, Jonathan Romeo amb 26 minuts 4 segons, i tercer Buba Sabaly de Senegal. La cursa es disputava ahir dissabte a les 22.30h de la nit i comptava amb prop de 5.000 participants, en un recorregut dur de pujades i baixades. En dones, la primera en creuar la línea d’arribada va ser Angeles Rodriguez amb 31 minuts

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.