Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà la 3a Sansi de Bellaterra

0
625

El proper 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva tercera cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l´EMD, la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya al 2012 i 2013, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent esport.| Ja estan obert les inscripcions on esperem més de mil participants populars i alguns internacionals, una cursa cronometrada i puntuable per la lliga Championchip. Al finalitzar la cursa tindreu un gran sorteig entre tots els participants, i a la web milers de fotos i vídeos, juntament amb un diploma. La tercera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la majoria dels corredors. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada de la marca Joma, amb la senyera catalana. Les inscripcions a la cursa es poden fer www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.