Laura Gomez guanyadora absoluta al triatlo de Tarragona

0
573

La sabadellenca s’imposa al olimpic de les Skodatriathlonseries Tarragona, prova amb mes de 1200 participants.
La preparacio per a l’assalt al primer estatal de triatlo olimpic de la triatleta del CNS passava per realitzar una prova de nivell a un mes vista del campionat (13 setembre a Aguilas), si bé a priori s’havia pensat en la copa europa de Riga (letonia) la manca de pressupost va fer un canvi de plans i optar per una opció més assequible i propera peró de prestigi i qualitat com la prova tarragonina del principal circuit nacional de triatló (les SkodaTriathlonSeries).| LGómez tot i trobar-se en setmana de volum d’entrenament va poder malgrat les temperatures superiors a 35o imposar-se amb solvéncia i autoritat disputant i controlant des de l’inici el triatló. Després dels 1.5km de natació sortia amb el grup de 4 favorites i amb una ràpida transició sortia 1a al sector de ciclisme, mostrant actitud i coratge malgrat el vent afrontava els 40km en solitari davant del tercet perseguidor sobre el que cada vegada obria més forat fins assolir a la T2 1:30″ davantatge per aftontar el darrer sector de 10km a peu, sota un sol a 35o que endurien el sector al màxim, i malgrat la deshidratació i el cop de calor , Laura Gomez s’imposava sobre la basca Ibone Sanchez i la mexicana Juliana Villasante després de 2:07:13 de cursa. Després d’aquesta prova de foc, toca malgrat la calor seguir treballant i ultimant la preparacio al màxim cara un dels objectius de la temporada, a cavall de les concentracions estivals a la terra ferma i ala zona del berguedà per a finals d’agost ja tornar a Sabadell per encarar les dues últimes setmanes vers l’estatal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.