Laura Gomez guanyadora absoluta al triatlo de Tarragona

0
458

La sabadellenca s’imposa al olimpic de les Skodatriathlonseries Tarragona, prova amb mes de 1200 participants.
La preparacio per a l’assalt al primer estatal de triatlo olimpic de la triatleta del CNS passava per realitzar una prova de nivell a un mes vista del campionat (13 setembre a Aguilas), si bé a priori s’havia pensat en la copa europa de Riga (letonia) la manca de pressupost va fer un canvi de plans i optar per una opció més assequible i propera peró de prestigi i qualitat com la prova tarragonina del principal circuit nacional de triatló (les SkodaTriathlonSeries).| LGómez tot i trobar-se en setmana de volum d’entrenament va poder malgrat les temperatures superiors a 35o imposar-se amb solvéncia i autoritat disputant i controlant des de l’inici el triatló. Després dels 1.5km de natació sortia amb el grup de 4 favorites i amb una ràpida transició sortia 1a al sector de ciclisme, mostrant actitud i coratge malgrat el vent afrontava els 40km en solitari davant del tercet perseguidor sobre el que cada vegada obria més forat fins assolir a la T2 1:30″ davantatge per aftontar el darrer sector de 10km a peu, sota un sol a 35o que endurien el sector al màxim, i malgrat la deshidratació i el cop de calor , Laura Gomez s’imposava sobre la basca Ibone Sanchez i la mexicana Juliana Villasante després de 2:07:13 de cursa. Després d’aquesta prova de foc, toca malgrat la calor seguir treballant i ultimant la preparacio al màxim cara un dels objectius de la temporada, a cavall de les concentracions estivals a la terra ferma i ala zona del berguedà per a finals d’agost ja tornar a Sabadell per encarar les dues últimes setmanes vers l’estatal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.