CAMPIONAT D’EUROPA DE ZURIC

0
646

Àngel Mullera, Medalla de Bronze als 3.000 metres obstacles
El passat diumenge es van clausurar els Campionats d’Europa que es venien disputant des del 12 d’agost a Zuric amb una destacada actuació d’atletes catalans.
Àngel Mullera va aconseguir la medalla de bronze a la cursa dels 3.000 metres obstacles amb una marca de 8’29”16 millorant la marca personal de la temporada. Beatriz Pascual també ha realitzat una magnífica actuació i s’ha classificat en la vuitena posició a la cursa dels 20 km marxa amb un temps de 1h29’02”, afegint una posició de finalista més al seu llarg historial a l’alta competició. El mateix cas que Jesús Ángel García als 50 km marxa, on també s’ha classificat en la vuitena posició amb un temps de 3h45’41”. Seguint amb la marxa, Raquel González també ha protagonitzat una destacadíssima actuació en el seu debut en la gran competició, en aconseguir un magnífic desè lloc amb un temps de 1h30’03”.| Sergio Ruiz va protagonitzar una bona actuació als 200 metres, on va aconseguir el passi a la semifinal gràcies als 20”73 que va marcar a les sèries. A la semifinal va realitzar un temps de 20”85 que no li van permetre classificar-se per a la final. Eduard Viles va participar als 100 metres on va marcar 10”57 a la sèrie classificatòria que no li va permetre passar a la semifinal. Aquests dos atletes velocistes, juntament amb l’Adrià Burriel van participar a la prova del relleu 4X100 metres que no va poder acabar la cursa ja que es va caure el relleu en la transició de la segona posta. Al relleu llarg de 4X400 metres va participar el Pau Fradrera, marcant un temps de 3’04”68 que no va ser suficient per a disputar la final. Estela García també va participar als 100 metres i al relleu. A la prova individual va marcar un temps de 11”72 i el relleu de 4X100 m femenins tampoc va arribar a meta. Assenyalar que també formava part de l’equip l’atleta de categoria júnior, Cristina Lara. Adel Mechaal va participar als 1.500 metres on va marcar un temps de 3’47”60 que no li va permetre el passi a la semifinal. Als 10.000 metres, Lídia Rodríguez es va classificar en la dissetena posició amb un temps de 33’17”39 i Gema Barrachina en la divuitena amb 3’24”65. Per últim, assenyalar que la Berta Castells es va sentir molt perjudicada per les condicions meteorològiques i va fer tres llançaments nuls a la prova de classificació de martell. Igor Bychkov va marcar 5,30 m en salt amb perxa que no van ser suficients per aconseguir la classificació per a la final i Dídac Salas va fer tres nuls en aquesta mateixa alçada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.