XXV Cursa Popular Malgrat de Mar – 10km –

0
584

XXV Cursa Malgrat de Mar per ara ja sou més de 1.100 inscrits
La XXV Cursa de Malgrat de Mar de 10km de l’10 d’Agost 2014 “memorial Ramon Hernàndez i Turró” seran organitzats pel Club atletisme Malgrat i Club atletisme La Sansi, amb col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb sortida a les 8.30h i arribada a la pista d’atletisme de Malgrat de Mar a Avda. Pomereda s/n.| Us recomanen llegir aquest consells. ASSIGNACIÓ DE DORSALS PROVISIONAL Cursa 10km http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/assignacio-de-dorsals718 TREN GRATUÏT Informació a www.cursamalgrat.com o www.malgrat.com (Sortida a l’Arc inflable de la Sansi fora de la pista direcció Lloret de Mar, arribada dins de la pista d’atletisme a l’arc inflable de Coca Cola) MOLT IMPORTANT MIREU AQUEST MAPA D’UBICACIONS http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/ubicacionsespais418 ÚLTIMES INSCRIPCIONS A http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/inscripcions Els dies 9 i 10 d’agost a la pista d’atletisme de Malgrat, pondran inscriure’s amb dorsals extres els 25 primers. Fins el 7 d’agost o exhaurir 1.300 dorsals a www.cursamalgrat.com • www.lasansi.com ENTREGA DE DORSALS dissabte dia 9 d’agost: de 16h a 19,30h a la pista de atletisme de Malgrat de Mar. ENTREGA DE DORSALS diumenge 10 d’agost: de 7h a 8h. Lloc: Pista d’atletisme de Malgrat de Mar. És imprescindible presentar el DNI a l’hora de recollir el dorsal. Si recolliu el d’un altre participant es necessitarà el DNI o fotocòpia de l’altre participant. No oblidis el xip, sense ell no podràs tenir el temps exacte i no sortiràs a la classificació. Col·loca-ho bé a la sabatilla, no val ni a la butxaca ni a la mà. Els participants que portareu XIP DE LLOGUER el portareu a la sabatilla i caldrà tornar-lo a l’arribada, els que no ho tornin el hi pujarà el preu de l’ inscripció l’any següent. Passos més importants: Per evitar cues l’organització recomana recollir dorsal dissabte dia 9 de 16h a 19,30h a la pista d’atletisme de Malgrat de Mar + samarreta tècnica sense mànigues perquè gaudeixis amb ella competint, xip (si necessiteu un de lloguer anirà a la sabatilla) + bossa d’obsequi. COM ARRIBAR: Les pistes d’atletisme on serà la sortida i arribada són a 10 minuts caminant de l’estació de Rodalies de Malgrat de mar, seguint el passeig direcció Blanes. El 1er tren procedent de Barcelona arriba a les 07:37. La ruta d’accés a les pistes més adequada és la que baixa pel polígon industrial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.