DANI CUARTERO I MARTA ROMANCE S’IMPOSEN A LA 5K D’ARENYS

0
564

“Cuartero i Romance van aconseguir els rècords de les Maresme5K 2014”
El passat dissabte, 19 de juliol, va celebrar-se a Arenys de Mar la tercera, i darrera, cursa nocturna del CIRCUIT MARESME5K 2014, en un recorregut planer i davant del mar. La victòria va ser per a DANI CUARTERO que va assolir el rècord de les MARESME5K 2014, aturant el crono en un temps de 16’32”, i anticipant-se per només 4 segons al segon classificat, MARC TORT que acreditaria un registre de 16’36”. El tercer esglaó del podi va ser per XAVIER BONETA amb una marca de 17’23”.| Pel que fa a la categoria femenina, també hi va haver rècord del circuit MARESME5K 2014, a càrrec de la jove MARTA ROMANCE amb un temps de 20’03”, i superant així a la campiona de la setmana anterior, la calellenca SUJATA CASILLANIS que seria segona amb una marca de 22’08”. El podi femení el va completar la mataronina LAURA ROSET amb 22’43”. A part dels guardons als 3 primers classificats de la classificació masculina i femenina, l’organització va fer el lliurament de 347 euros a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.