DANI CUARTERO I MARTA ROMANCE S’IMPOSEN A LA 5K D’ARENYS

0
418

“Cuartero i Romance van aconseguir els rècords de les Maresme5K 2014”
El passat dissabte, 19 de juliol, va celebrar-se a Arenys de Mar la tercera, i darrera, cursa nocturna del CIRCUIT MARESME5K 2014, en un recorregut planer i davant del mar. La victòria va ser per a DANI CUARTERO que va assolir el rècord de les MARESME5K 2014, aturant el crono en un temps de 16’32”, i anticipant-se per només 4 segons al segon classificat, MARC TORT que acreditaria un registre de 16’36”. El tercer esglaó del podi va ser per XAVIER BONETA amb una marca de 17’23”.| Pel que fa a la categoria femenina, també hi va haver rècord del circuit MARESME5K 2014, a càrrec de la jove MARTA ROMANCE amb un temps de 20’03”, i superant així a la campiona de la setmana anterior, la calellenca SUJATA CASILLANIS que seria segona amb una marca de 22’08”. El podi femení el va completar la mataronina LAURA ROSET amb 22’43”. A part dels guardons als 3 primers classificats de la classificació masculina i femenina, l’organització va fer el lliurament de 347 euros a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.