CAMPIONAT DEL MÓN JUNIOR

0
404

Vuit Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats del Món Júnior que se celebraran a Eugene, USA, del 22 al 27 de juliol. Vuit atletes catalans, sis nois i dos noies, han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment universal.| Cora Salas (FCB) ha estat seleccionada en dos proves, salt de llargada i triple salt. Cristina Lara (FCB) participarà als 100 metres, Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell, Aleix Pi (AAC) en salt amb perxa, Llorenç Esteve (JAS) als 3.000 m obstacles, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques i Mohamed Zarhouni (FCB) als 5.000 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.