CAMPIONAT DEL MÓN JUNIOR

0
489

Vuit Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats del Món Júnior que se celebraran a Eugene, USA, del 22 al 27 de juliol. Vuit atletes catalans, sis nois i dos noies, han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment universal.| Cora Salas (FCB) ha estat seleccionada en dos proves, salt de llargada i triple salt. Cristina Lara (FCB) participarà als 100 metres, Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell, Aleix Pi (AAC) en salt amb perxa, Llorenç Esteve (JAS) als 3.000 m obstacles, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques i Mohamed Zarhouni (FCB) als 5.000 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.