CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

0
536

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de juliol, se celebrarà el LXIIIè Campionat d’Espanya Juvenil. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran a les Pistes d’Atletisme Rio Esgueva de Valladolid, en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.| La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d’aconseguir els llocs d’honor en aquesta competició. Podem destacar a Oriol Madí (CA St Celoni) als 200 metres, Mouad Mbarki (CA Montornès) als 1.500 m, Jordi Torrents (JA Sabadell) als 3.000 m, Alexis Rodríguez (JA Sabadell) als 2.000 m obstacles, Noel del Cerro (AAC) encapçala el rànquing de salt amb en perxa on hi ha sis atletes catalans entre els set primers, Ramon Adàlia (CM St Cugat) en triple salt, Daniel Collar (AAC) en disc, Marc Liebana (Lleida UA) en martell i Francesc A. Bertran (CA Igualada) en javelina. En dones, podem destacar Anna Obradors (ISS-L’H) inscrita en 100 m i 200 metres, Ingrid Andrés (FCB) en 100 m, Sara Dorda (CA Lluïsos M) als 400 m, Judit Pérez (ISS-L’H) als 3.000 m, Mar Ramírez (AAC) als 100 m tanques, Lluïsa Mitjà (Girona CB-CAP) als 400 m tanques, Sheila Garcia (CA Igualada) en llargada i Laura Chamero (ISS-L’H) en triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.