MARATHONBOLA (Concurs d’estiu de la Revista MARATHON)

0
431

Marathonbola és un concurs obert a tothom que organitza cada estiu la REVISTA MARATHON. Només heu de contestar la pregunta: QUIN ÉS EL NOM DE L’ATLETA MISTERIOSA? Entraran en el sorteig totes les respostes arribades abans del dia 1 de setembre 2014. | OBSEQUIS D’AQUESTA MARATHONBOLA: d’inscripció a la CURSA que tu vulguis, sempre i quan es faci a Catalunya, més el llibre “GUIA PARA CORRER DURANTE TODA LA VIDA” de l’editorial TUTOR. Tota això només per una resposta! A continuació, teniu un text i una imatge que us donarà pistes i us ajudarà a trobar el nom del nostre personatge. 1. Va ser dues vegades campiona del món de marató. 2. Va ser la primera dona en guanyar quatre vegades la Marató de Boston. En dues oportunitat va guanyar la de Chicago. Va mantenir durant un any el rècord mundial de marató amb un crono de 2:18:47, marca que un any després va superar la britànica Paula Redcliffe en la mateixa marató. L’any 1996, es va consolidar com a professional de l’atletisme després de participar en 18 curses de fons i obtenir-ne 13 victòries. La revista d’Runner’s World Magazine, la va guardonar com la millor atleta del moment. 3) L’any 2001 l’IAAF, l’organisme que regeix les proves de pista i ruta, la va definir com la millor atleta de l’any, moment en què guanya per segona vegada consecutiva la tradicional prova de Boston, establint a més un rècord mundial a Chicago. En aquesta oportunitat, de les 12 proves en què va participar, va obtenir el podi el 11 d’elles, un rècord gairebé perfecte. PREGUNTA: QUIN ÉS AL NOM D’AQUESTA ATLETA? RESPOSTA. Per INTERNET a Facebook, busca’ns com a “Revista Marathon” i escriu un missatge privat amb la teva resposta. Per carta a: l’Apartat de Correus 34034. CP 08080-Barcelona. Normativa: La prova triada pel guanyador només ha de ser cursa a peu (no entren triatlons ni duatlons) celebrada a Catalunya entre l’1 d’octubre al 31 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.