6è MEMORIAL JULIO ÁLVAREZ

0
608

Miguel Alberto Blanco, Rècord de Catalunya Júnior de Martell amb 74,94 m.
Aquest dijous 17 de juliol s’ha celebrat la sisena edició del Memorial Julio Álvarez a l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost. Miguel Alberto Blanco (FCB) ha establert un nou rècord de Catalunya júnior de llançament de martell (6 kg) amb un registre de 74,94 metres, millorant el seu propi rècord anterior en 26 cm.| També cal destacar l’actuació de la Berta Castells (VTiM) que ha marcat 69,33 m en martell, registre que representa la millor marca espanyola de l’any i reafirma la mínima europea que ja va aconseguir aquesta temporada. En javelina, Jordi Sánchez (FCB) s’ha imposat amb un tir de 72,99 metres, Jose Javier Ortega (FCB) ha marcat 17,80 m en pes i Haja Gerewu (FCB) 48,08 m en disc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.