Campionat de Catalunya de Relleus

0
263

XIXè MÍTING CIUTAT DE MATARÓ
El passat dimarts 15 de juliol, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus Absolut en el marc de la dinovena edició del Míting Ciutat de Mataró – Memorial Teresa Maria Roca i José A. Estivill a l’Estadi Municipal de Mataró. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha proclamat campiona del relleu 4X100 metres, tan a la categoria masculina amb un temps de 42”23 com a la femenina, amb 47”65. L’ISS-L’Hospitalet ha fet el mateix amb el relleu llarg, imposant-se en homes amb 3’17”36, i en dones amb 3’45”06.| El míting va deparar grans registres, però sobretot destaca l’actuació de l’atleta de categoria juvenil Jordi Torrents (JA Sabadell), que va marcar 3’44”57 a la sèrie B dels 1.500 metres. També cal assenyalar l’actuació de Clàudia Gracía (FCB) que va saltar 1,83 m en alçada, Débora Calveras (FCB) amb 13,51 m en triple salt, el llançador canari Mario Pestano (UA) amb 63,74 m en disc i el malagueny Borja Vivas (At M) que va llançar 20,64 metres en pes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.