Campionat de Catalunya de Relleus

0
515

XIXè MÍTING CIUTAT DE MATARÓ
El proper dimarts 15 de juliol, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Relleus Absolut en el marc de la dinovena edició del Míting Ciutat de Mataró – Memorial Teresa Maria Roca i José A. Estivill a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània i l’Institut d’Esports de l’ajuntament de la ciutat.| El míting de Mataró es perfila com a uns dels esdeveniments més importants de la temporada de pista, ja que arriba en el moment més àlgid de la temporada, just abans del campionat d’Espanya. Amb una important participació, destaquen atletes catalans com l’Eduard Viles (CA Igualada) i Sergio Ruiz (JA Sabadell) als 100 metres, Pau Fradera (FCB) als 400 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Adel Mechaal (AA Palamós), Francisco Roldán (FCB i Marc Alcalà (FCB) als 1.500 m i Igor Bichkov (PdC) en salt amb perxa. En noies destaquen l’Estela García (VTiM) i Plàcida A Martínez (FCB) als 100 metres, l’atleta local Mari Carmen González (CA Laietània) als 800 m, Ana Mª Pinero (VTiM) en perxa, Clàudia García (FCB) en alçada, Débora Calveras (FCB) en triple salt i Berta Castells (VTiM) en martell. També cal destacar la participació de figures de la resta de l’estat com la Caridad Jerez (FCB) als 100 m tanques, Samuel García (TCC) als 400 m, Juan Carlos Higuero (FCB), Álvaro Rodríguez (AAV GF), Victor Corrales (PdC) als 1.500 m, Mario Pestano (UA) en disc, Borja Vivas (At M) en pes i Roberto Alaiz (CD NR) als 3.000 mm obstacles. Així com la representació internacional amb atletes com Carla Tavares (Portugal) als 100 m, Patrick Chinedu (Nigeria) als 100 m i Yamilé Aldama (GB) en triple salt, entre d’altres. Al final del programa, a partir de les 21,45 hores, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Relleus Absolut amb les dues modalitats de 4X100 m i 4X400 metres masculí i femení.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.