Laura Gomez victòria absoluta al triathlon du Capcir (Altriman Dist Olímpica)

0
405

La Sabadellenca del Club Natació Sabadell debuta amb victòria absoluta en la distància olímpica al cor dels Pirineus Francesos Diumenge 13 al Lac de MAtemale a Les Angles, es va disputar la segona jornada del festival de triatló dels Pirineus amb la disputa del triatló del Capcir sobre distància olímpica (1500m nanatació / 43km bici / 10’5km cursa a peu). La temperatura exterior de 7º i la de l’aigua de 13º varen endurir les ja per si dures condicions del triatló. La natació consistia en dues voltes de 750, la bicicleta, 43km en un dur i molt tècnic circuit amb 3 ports, per finalitzar en un continu puja baixa de 10’5km de cursa peu. | Laura Gomez va encapçalar la cursa en tot moment, sortint ja 1a de les gèlides aigues, posició que no abandanoria en cap moment i a mesura que anava passant al cursa aniria augmentant i consolidant fins assolir amb la victòria més de 21′ respecte a la 2a classificada i la 13a posició total del triatló (classificació d’homes i dones). La triatleta sabadellenca aconseguia així debutar en la distància olímpica amb una victòria, i seguir sumant experiència en la nova distància en el seu primer any com a sub23; així mateix l’experiència francesa i la solvència i prestança exhibides, sumades al excel·lents resultats de fa dues setmanes a l’autonòmic de triatló mostren que el treball i els canvis i la tasca que s’està realitzant amb nutrició, fisios i metges és la correcte i que es comença a deixar endarrere els problemes estomacals i de flato que ha patit en algunes competicions de la present temporada. El calendari de LGòmez però no s’atura i és superintens aquest estiu; la temporada de triatló es troba en plena efervescència i no coneix vacances, i s’ha de seguir treballant vers el l’objectiu de la present temporada, adaptació i experiència, la propera competició serà el Campionat de Catalunya elit de triatló a Banyoles a finals de juliol on la triatleta Sabadellenca té el repte d’assolir el doblet ja que ja va proclamar-se campiona absoluta de duatló a finals de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.