Laura Gomez victòria absoluta al triathlon du Capcir (Altriman Dist Olímpica)

0
496

La Sabadellenca del Club Natació Sabadell debuta amb victòria absoluta en la distància olímpica al cor dels Pirineus Francesos Diumenge 13 al Lac de MAtemale a Les Angles, es va disputar la segona jornada del festival de triatló dels Pirineus amb la disputa del triatló del Capcir sobre distància olímpica (1500m nanatació / 43km bici / 10’5km cursa a peu). La temperatura exterior de 7º i la de l’aigua de 13º varen endurir les ja per si dures condicions del triatló. La natació consistia en dues voltes de 750, la bicicleta, 43km en un dur i molt tècnic circuit amb 3 ports, per finalitzar en un continu puja baixa de 10’5km de cursa peu. | Laura Gomez va encapçalar la cursa en tot moment, sortint ja 1a de les gèlides aigues, posició que no abandanoria en cap moment i a mesura que anava passant al cursa aniria augmentant i consolidant fins assolir amb la victòria més de 21′ respecte a la 2a classificada i la 13a posició total del triatló (classificació d’homes i dones). La triatleta sabadellenca aconseguia així debutar en la distància olímpica amb una victòria, i seguir sumant experiència en la nova distància en el seu primer any com a sub23; així mateix l’experiència francesa i la solvència i prestança exhibides, sumades al excel·lents resultats de fa dues setmanes a l’autonòmic de triatló mostren que el treball i els canvis i la tasca que s’està realitzant amb nutrició, fisios i metges és la correcte i que es comença a deixar endarrere els problemes estomacals i de flato que ha patit en algunes competicions de la present temporada. El calendari de LGòmez però no s’atura i és superintens aquest estiu; la temporada de triatló es troba en plena efervescència i no coneix vacances, i s’ha de seguir treballant vers el l’objectiu de la present temporada, adaptació i experiència, la propera competició serà el Campionat de Catalunya elit de triatló a Banyoles a finals de juliol on la triatleta Sabadellenca té el repte d’assolir el doblet ja que ja va proclamar-se campiona absoluta de duatló a finals de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.