XXXII Cursa atlètica popular de Ca n’Anglada

0
533

L’Associació de Veïns de Ca N’Anglada, amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen amb motiu de la Festa Major del barri, el proper 12 de juliol, la XXXII Cursa Atlètica Popular de Ca n’Anglada, puntuable pel circuit de Curses ACTIVA’T.| El proper cap de setmana, dissabte 12 de juliol de 2014, Terrassa tornarà a acollir una nova cursa atlètica puntuable per l’onzè Circuit de Curses atlètiques de la Ciutat, la cursa popular de Ca n’Anglada. Es celebraran dues curses, infantil i adults, que tindran la seva sortida i arribada davant la parròquia de sant Cristòfol, plaça de Ca n’Anglada. La primera prova a disputar-se serà la de categoria infantil, a les 18’30 hores. El joves atletes hauran de cobrir una distància de 1.500 metres. Mitja hora més tard, a les 19 hores, es donarà la sortida de la cursa d’adults, els corredors/corredores recorreran un traçat de 6.500 metres. Finalitzat el plaç d’inscripcions, un total de 350 atletes formaran part d’aquesta XXXII Cursa atlètica popular de Ca N’Anglada. Aquesta prova, que se celebra amb motiu de la festa major del barri, és la sisena que forma part del calendari puntuable pel Circuit Activa’t del 2014.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.