Doblet pel equips del CD Fasttriatlón en el Campionat Nacional de Catalunya de triatló

0
404

El triatló de Pont de Suert en la seva onzena edició , enguany i per primera vegada ha acollit la celebració del Campionat Nacional de Catalunya per Clubs tant a la categoria masculina format per equips màxim de 7 triatletes que puntuaven els 4 primers classificats i en el cas de les fèmines el equips eren de 5 components puntuant les seves tres primeres classificades .Els triatletes han competit sota la distància olímpica : 1.500 metres de natació , seguits de 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu.| A la vessant esportiva destacar el doblet pels equips masculins i femenins del CD Fasttriatlón , grans dominadors del Campionat Nacional de Catalunya , Així en categoria masculina : 1º CD Fasttriatlón ( Castelvell-Garcia-Torres-Pages) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-De la Mora-Serradesanferm-Salvans) 3º Triatló BCN_Triforfun ( Baizan-Padrós-Calveras-Liz). A la categoria femenina 1ª CD Fasttriatlón ( Oler-Flaquer-Gracia) 2ª Club Natació Catalunya ( Villasante-Pi-Asensio) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Galí-Jordi).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.