Doblet pel equips del CD Fasttriatlón en el Campionat Nacional de Catalunya de triatló

0
644

El triatló de Pont de Suert en la seva onzena edició , enguany i per primera vegada ha acollit la celebració del Campionat Nacional de Catalunya per Clubs tant a la categoria masculina format per equips màxim de 7 triatletes que puntuaven els 4 primers classificats i en el cas de les fèmines el equips eren de 5 components puntuant les seves tres primeres classificades .Els triatletes han competit sota la distància olímpica : 1.500 metres de natació , seguits de 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu.| A la vessant esportiva destacar el doblet pels equips masculins i femenins del CD Fasttriatlón , grans dominadors del Campionat Nacional de Catalunya , Així en categoria masculina : 1º CD Fasttriatlón ( Castelvell-Garcia-Torres-Pages) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-De la Mora-Serradesanferm-Salvans) 3º Triatló BCN_Triforfun ( Baizan-Padrós-Calveras-Liz). A la categoria femenina 1ª CD Fasttriatlón ( Oler-Flaquer-Gracia) 2ª Club Natació Catalunya ( Villasante-Pi-Asensio) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Galí-Jordi).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.