MARATHON: SUMARI DEL NÚMERO 336

0
547

Aquest mes dediquem la PORTADA a LAIA ANDREU, qui s’ha proclamat nova Campiona de Espanya de Curses de Muntanya. Laia és una atleta “tot terreny”, segons paraules de Fernando Rosa, seleccionador de Catalunya de l’especialitat. Ella ja era Campiona de Catalunya de Curses de Muntanya i de raquetes de neu, a més a més d’un Palmarès extraordinari. Continuem amb el guardó internacional atorgat a la MARATÓ DE NOVA YORK. La prova va rebre el PREMI PRÍNCEP D’ASTÚRIES DELS ESPORTS per ser la cursa més reconeguda del món. I com a tercer gran reportatge tenim el CAMPIONAT DEL MÓN D’ATLETISME DE RELLEUS: el fotògraf Rafa Seguí va donar a conèixer la nostra revista al Campionat de les Bahames. | Altres continguts d’aquest número 336 són: Notícies de les grans proves de TRIATLÓ INTERNACIONALS. Èxit de la 28a edició de la CURSA DE BELLAVISTA. PRÈVIA: Torna el Correbarri, el districte de Sant Martí busca el triplet en la cursa d’enguany. CURSA VILA OLÍMPICA: èxit de participació en la 24a edició de l’última prova barcelonina abans de l’estiu. En la secció “I tu, a més de córrer, què fas?”, PARLEM AMB CONSTANTÍ SOTELO, músic, capellà i corredor de maratons. DIAMOND LEAGUE: notícies dels campionats d’Eugene, Roma, Nova York i Oslo. BARCELONA 2019: la ciutat presenta la seva candidatura com a seu del Mundial d’Atletisme 2019. QUAN FA UN ANY DE LA MORT DEL DR. PERE PUJOL, li retem homenatge com a metge i com a corredor. I per acabar, cursa solidària per combatre LA MALALTIA RARA DE SANFILIPPO. A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi trobareu les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PàGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.