ROSELLÓ I SOMMEREGGER GUANYEN LA MARESME5K DE CALELLA

0
350

“Calella va ser la seu de la primera de les tres curses solidàries”
Dissabte, 5 de juliol, va donar-se el tret de sortida per a la primera de les curses nocturnes del CIRCUIT MARESME5K 2014, solidàries amb la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.| La prova va disputar-se al Passeig Manuel Puigvert de Calella, arribant també al Passeig Garbí de la mateixa ciutat, en un recorregut totalment planer i davant del mar. La sortida va donar-se, puntualment, a les 9 de la nit, essent-ne el mataroní ALBERT ROSELLÓ el vencedor absolut amb un temps de 17’12”, seguit del també mataroní ALBERT CUARTERO (17’22”). El tercer esglaó del podi va ser per a CARLOS REY que va imposar-se a l’esprint sobre GUILLEM MITJANS (17’26”). Pel que fa a les fèmines, la guanyadora va ser la jove austríaca NADINE SOMMEREGER amb un registre de 20’54”, seguida de la noruega KIRSTI SONSTABO (21’10”), mentre que el tercer lloc seria per a la maresmenca NURIA SANCHEZ que va aturar el crono en 22’31”. Aquest proper dissabte, 12 de juliol, el circuit seguirà amb la seva segona prova a SANTA SUSANNA i la tercera, i darrera, cita del circuit MARESME5K 2014 serà a ARENYS DE MAR el dissabte 19 de juliol, totes elles a les 9 del vespre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.