ROSELLÓ I SOMMEREGGER GUANYEN LA MARESME5K DE CALELLA

0
453

“Calella va ser la seu de la primera de les tres curses solidàries”
Dissabte, 5 de juliol, va donar-se el tret de sortida per a la primera de les curses nocturnes del CIRCUIT MARESME5K 2014, solidàries amb la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.| La prova va disputar-se al Passeig Manuel Puigvert de Calella, arribant també al Passeig Garbí de la mateixa ciutat, en un recorregut totalment planer i davant del mar. La sortida va donar-se, puntualment, a les 9 de la nit, essent-ne el mataroní ALBERT ROSELLÓ el vencedor absolut amb un temps de 17’12”, seguit del també mataroní ALBERT CUARTERO (17’22”). El tercer esglaó del podi va ser per a CARLOS REY que va imposar-se a l’esprint sobre GUILLEM MITJANS (17’26”). Pel que fa a les fèmines, la guanyadora va ser la jove austríaca NADINE SOMMEREGER amb un registre de 20’54”, seguida de la noruega KIRSTI SONSTABO (21’10”), mentre que el tercer lloc seria per a la maresmenca NURIA SANCHEZ que va aturar el crono en 22’31”. Aquest proper dissabte, 12 de juliol, el circuit seguirà amb la seva segona prova a SANTA SUSANNA i la tercera, i darrera, cita del circuit MARESME5K 2014 serà a ARENYS DE MAR el dissabte 19 de juliol, totes elles a les 9 del vespre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.