Record de participació a la Cursa de Festa Major

0
451

El dissabte, 5 de juliol, Terrassa acollirà una nova edició, la 35a, de la seva cursa popular de Festa Major, que en aquesta ocasió coincideix amb la celebració del centenari de l’atletisme terrassenc. Èxit de participació superant, quasi en un centenar, les xifres de la darrera edició.| Divendres 4 de juliol Terrassa inicia la seva Festa Major 2014 on no pot faltar la disputa de la ja tradicional cursa popular. Sota l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, aquesta 35a edició serà una cursa especial convertint-se en l’acte central dels 100 d’atletisme a Terrassa. Però també serà important pel nombre de participants que tindrà la prova. Superat la participació de la darrera edició, en pràcticament un centenar d’atletes, s’arriba al límit marcat d’inscrits, 1.500 en categoria absoluta i 300 en categoria infantil, el que suposa un èxit absolut de participació. La cursa de Festa Major de Terrassa forma part del calendari de Circuit de Curses Activa’t i també serà puntuable per la Lliga d’Internet Championchip. De la mateixa forma que en edicions anteriors, es tracta d’una cursa benefica que destinarà una part de l’import de les inscripcions a Oncolliga LES DADES 35a. Cursa Popular Festa Major de Terrassa 100 anys d’atletisme a Terrassa Data: Dissabte 5 de juliol de 2014 Hora: 20 hores (cursa infantil), 20.30 hores (cursa adults) Lloc: Sortida i arribada Plça. Ricard Camí. Terrassa Preu: 3€ (cursa solidaria a favor Oncolliga) Organització: Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport Ajuntament de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.