Nick Kastelein i Juliana Villasante Guanyadors absoluts del triatló de Montgat.

0
481

Las segona edició del triatló de Montgat va ser la seu escollida per la celebració del Campionat de Catalunya per grups d’edats , competició en la que els triatletes tenen la seva gran oportunitat de gaudir de les classificacions i les pertinents cerimònia de guardons diferenciades de 5 en 5 anys tant a la categoria masculina com la femenina , això va propiciar que més de 500 participants ( 73 fèmines) mesuressin les seves forces sota el format de la distancia sprint : 750 metres de natació a mar obert , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera – 3 voltes a una traçat per la nacional II , juntament amb uns trams urbans que amagaven unes fortes rampes de pujada i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per la façana litoral.Així mateix la densa matinal triatletica es va veure complementada amb una segona sortida per esportistes no federats i la modalitat de relleus.| A la categoria masculina victòria absoluta pel triatleta Nick Kastelein ( independent) amb un temps de 58minuts i 26 segons, un marge d’un minut exacte per davant del segon classificat absolut Jordi Relats ( Club Triatló Granollers ) completant el podi el sub-23 Dani González ( Centre Natació Mataró ).Per equips 1º Centre Natació Mataró ( González-Vila-Rovira) 2º Club Triatló Granollers ( Relats-Saéz-Rodríguez) 3º CD Fasttriatlón ( Sánchez-Martínez-Galindo). En fèmines còmode victòria absoluta per Juliana Villasante ( Club Natació Catalunya ) amb un crono final de 1 hora 9 minuts i 56 segons , una avantatge de 2 minuts i 54 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Anna Regina Mola ( Centre Natació Mataró ) pujant fins el tercer graó del podi Anaïs Gómez ( Absolut sport).Per equips 1ª Centre Natació Mataró ( mola-Zaragoza-Martínez) 2ª Triatló BCN-triforfun ( Salomoni-Del Aguila-Martínez) 3ª Club Triatló Granollers ( Codina-Montaña-Castro).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.