Nick Kastelein i Juliana Villasante Guanyadors absoluts del triatló de Montgat.

0
382

Las segona edició del triatló de Montgat va ser la seu escollida per la celebració del Campionat de Catalunya per grups d’edats , competició en la que els triatletes tenen la seva gran oportunitat de gaudir de les classificacions i les pertinents cerimònia de guardons diferenciades de 5 en 5 anys tant a la categoria masculina com la femenina , això va propiciar que més de 500 participants ( 73 fèmines) mesuressin les seves forces sota el format de la distancia sprint : 750 metres de natació a mar obert , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera – 3 voltes a una traçat per la nacional II , juntament amb uns trams urbans que amagaven unes fortes rampes de pujada i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per la façana litoral.Així mateix la densa matinal triatletica es va veure complementada amb una segona sortida per esportistes no federats i la modalitat de relleus.| A la categoria masculina victòria absoluta pel triatleta Nick Kastelein ( independent) amb un temps de 58minuts i 26 segons, un marge d’un minut exacte per davant del segon classificat absolut Jordi Relats ( Club Triatló Granollers ) completant el podi el sub-23 Dani González ( Centre Natació Mataró ).Per equips 1º Centre Natació Mataró ( González-Vila-Rovira) 2º Club Triatló Granollers ( Relats-Saéz-Rodríguez) 3º CD Fasttriatlón ( Sánchez-Martínez-Galindo). En fèmines còmode victòria absoluta per Juliana Villasante ( Club Natació Catalunya ) amb un crono final de 1 hora 9 minuts i 56 segons , una avantatge de 2 minuts i 54 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Anna Regina Mola ( Centre Natació Mataró ) pujant fins el tercer graó del podi Anaïs Gómez ( Absolut sport).Per equips 1ª Centre Natació Mataró ( mola-Zaragoza-Martínez) 2ª Triatló BCN-triforfun ( Salomoni-Del Aguila-Martínez) 3ª Club Triatló Granollers ( Codina-Montaña-Castro).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.