Cursa del centenari de l’atletisme terrassenc

0
487

Dissabte, 5 de juliol, Terrassa acull la seva 35a Cursa Popular de Festa Major, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Acte central de la celebració de 100 anys d’atletisme a Terrassa. La ja tradicional Cursa atletica de Festa Major de Terrassa, que arriba a la seva 35a edició, es converteix en aquesta ocasió en l’acta central de la celebració de 100 anys d’atletisme a Terrassa. A punt de tancar-se les inscripcions, el dimecres 2 de juliol, a les 20 hores, ja supera el miler d’inscrits, el que fa preveure, un any més, una important participació. Les dues proves estan limitades en quant al número d’inscripcions, 1.500 la d’adults i 300 la infantil. | La cursa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb el suport de l’Ajuntament local, tindrà lloc el dissabte 5 de juliol a partir de les 20 hores amb la sortida de la cursa infantil. La cursa d’adults s’iniciarà a les 20.30 hores. Recorregut A partir de les 20 hores tindrà lloc la cursa infantil, amb un traçat de 1.500 metres que transcorrerà per la Rambla d’Egara. La cursa d’adults s’iniciarà a les 20.30 hores, amb sortida i arribada davant de la plaça Ricard Camí. Els atletes cobriran un traçat de 8.000 metres, que s’iniciarà davant la Plaça Ricard Camí, Rambla d’Egara (direcció sud), c/ Volta, Portal de Sant Roc, Rambla d’Egara (direcció nord), Ps. 22 de Juliol, Ps. de les Lletres, c/ Cervantes, Ps. 22 de juliol, c/Nord, c/Societat; c/ García Humet, Ps Comte d’Egara (direcció sud), Ps. Comte d’Egara (direcció nord), Av. Jacquard, Ctra. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradelles, Rambla d’Egara i arribada davant Plaça Ricard Camí. Com ja és habitual, es tracta d’una cursa solidària. La inscripció és de 3€ a qualsevol de les curses i part d’aquest import anirà destinat a Oncolliga. Circuit de Curses Activa’t La Cursa Popular de Festa Major de Terrassa és la cinquena cursa puntuable pel Circuit de curses atlètiques Activa’t. També puntua per la lliga Internet Championchip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.