Laura Gomez Campiona d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes amb la Selecció Catalana a Navaja

0
520

La triatleta del CNS, aconseguia la 2a posició absoluta (1a espanyola) a la 1a jornada de competició (triatló sprint de dissabte), just darrere de la triatleta internacional mexicana Michelle Flippo . Laura Gòmez s’erigia com a milor catalana i millor espanyola esdevenint clau per a la victòria final de catalunya en femines. La progressió i millores a la natació treballades amb Ivan Muñoz en aigues obertes a Mallorca durant el primer semestre i el treball en piscina al CNS de Can Llong varen donar el seu fruit, ja que sortia 5a absoluta de l’aigua. | El circuit de ciclisme (amb 480m desnivell), consistent en dos vegades pujar un petit port de 4,5km, va esdevenir clau per a les aspiracions de la sabadellenca; a l’alçada del km3,5 atrapava al grupet de cap de cursa i el trencava per complert enduent-se amb ella la triatleta mexicana; el treball d’elles dues obriria forat fins als 50” a la T2 vers al gran grup de les altres triatletes internacionals espanyoles i de l’actual campiona d’espanya triatló sprint. Al 5km finals la Sabadellenca va fer sortir conservadora i malgrat aturar-se per flato al km1.5, va remetre la situació i aconseguia quelcom més que una 2a plaça absoluta en una prova del màxim nivell nacional, aconseguia batre el problema i conribuïr a la victòria de la selecció catalana. Esdevenir la primera catalana va suposar la selecció per al relleu mixte (4 integrants, dos homes i dos dones) de la segona jornada de competició, en un explosiu 300m natació, 7km bici i 1.8km cursa a peu. Laura Gómez va ser la primera rellevista catalana, i demostrava una vegada més el seu estat de forma, sortint 2a absoluta de l’aigua, arribant 1a absoluta amb la bici i donant el relleu en 1a posició. Catalunya acabaria 2a al relleu mixte però amb el comput total aconseguia amb les victòries masculines i femenines del dissabte i el 2n lloc de diumenge la victòria total del campionat d’espanya. Laura Gòmez doncs, arribava a casa amb quelcom més que tres medalles del nacional per autonomies, tornava amb la confiança recuperada i la satisfacció de poder plasmar el treball realitzat. Ara toca descansar i recuperar-se d’un intens cap de setmana amb jornada doble de competició i preparar els triatlons de distància olímpica que es presenten als propers mesos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.