CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

0
621

El proper cap de setmana, 28 i 29 de juny, se celebrarà el 13è Campionat d’Espanya Cadet a Huelva. Més cent-cinquanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Jordi Merucci (JA Sabadell) als 100 metres, Arnau Sala (CA Nou Barris) als 300 m, Gil Farres (CA Vic) als 600 m, Annasse Mahboub (Girona CB-CAP) i Santiago Catrofé (GEiEG) als 3.000 m, Aleix Porras (Lleida UA) inscrit als 100 mt i 300 m tanques, Sergi Felis (Lleida UA) als 100 m tanques, Jaouad Hssini (CE Penedès) als 1.500 m obstacles, Meskelu Curado (JA Sabadell) i Marc Salvatella (CM St Cugat) en salt d’alçada, Joel Comenge (Lleida UA) en perxa, Pol Retamal (CE Penedès) en salt de llargada, Dani Toro (CM St Cugat) i Pau Abelló (AAC) en triple salt, Diego Franco (AAC) inscrit en llançament de pes i disc, Aaron Solà (AAC) en disc i Andrei Rodríguez (ISS-L’H) als 5 km marxa. En noies podem destacar la participació de la Jael Bestué (CM St Cugat) als 100 metres, Marina Carrasco (Cornellà At) als 300 m, Carla Morral (CM St Cugat) als 600 m, Elia Saura (CA Canaletes) als 3.000 m, Sara Gallego (CE Universitari) als 300 m tanques, Dasha Malevich (ISS – L’H) en salt d’alçada, Tània del Cerro (CM St Cugat) en perxa, Laura Perpinyà (AAC) en triple salt, Paula Blasco (CA Igualada) i Ia Vidal (CA Lloret-La Selva) en 1.500 m obstacles, Maria Vega (Cornellà St) i Elisa Verdeguer (CA Gavà) en llançament de disc, Andrea Trapé (AAC) a la combinada de l’hexatló i Mariona Rovira (AAC) als 3 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.