Per primer cop a una cursa, totes les llebres seran dones a la XXIV Cursa Vila Olímpica,

0
425

la cursa més preventiva
El proper 29 de juny es celebra la 24ª edició de la cursa de la Vila Olímpica de Barcelona, organitzada pel Club La Sansi i el Club Canaletes. Per primer cop a una cursa de 10km espanyola totes les llebres seran dones. Tots els participants portaran al dorsal un codi QR de Silincode, amb les seves dades en cas d’emergència. 20 atletes participaran amb un Holter de “Tumedico.es”, al finalitzar la cursa els faran un estudi de la resposta del seu cor competint. A la cursa, el participants disposaran d’un hospital de campanya en cas d’emergència. El proper diumenge a les 8.30h s’esperen prop de 5.000 participants pels carrers de Barcelona. | La Sansi va organitzar un entrenament el passat cap de setmana per més de 350 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.