CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS, Jornada Final

0
565

El proper dissabte 28 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.| A la Divisió d’Honor, els encontres pel títol se celebraran a l’Estadi CAD de Saragossa. El Futbol Club Barcelona participarà en aquesta final tant a la categoria masculina com a la femenina, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha classificat l’equip femení. L’encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Burgos, on participarà l’equip masculí de l’ Agrupació AC. L’encontre femení es disputarà a Durango i serà l’equip de l’ISS-L’Hospitalet qui lluitarà per a eludir el descens. A la Primera Divisió, l’encontre masculí pel títol i l’ascens a la divisió d’honor se celebrarà també a Durango, on participaran els equips de l’ISS-L’Hospitalet i la Joventut Atlètica de Sabadell. L’encontre femení es realitzarà a Tres Cantos, Madrid, i l’Avinent CA Manresa lluitarà pel títol. L’encontre per la permanència femení es disputarà a Monzón, i el Lleida UA i la JA Sabadell lluitaran per a eludir el descens a la segona divisió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.