CAMPIONAT CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
350

El proper diumenge 29 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans a l’Estadi Camp Clar de Tarragona. L’esdeveniment atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores, i està prevista la participació de dotze clubs en la categoria masculina i vuit en la femenina.| El Pratenc Associació d’Atletisme i l’Avinent CA Manresa són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, ja que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Lloret de Mar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.