La 22a Pujada i la 15a Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc consolida la seva participació

0
444

La tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan que té lloc cada 24 de juny, consolida la seva participació en un dia tant especial com és Sant Joan, i especialment aquest any, que es celebren els 20 anys del Club Atlètic Montblanc. 70 caminadors han pres part en la 15ª Caminada, sent l’edició amb més caminadors, mentre que 107 corredors han participat en la 20a Pujada a l’Ermita de Sant Joan, superant els 100 participants per tercera vegada en la història de la cursa i que suposa la seva consolidació. | La pujada, amb una distància de 9,3 Qm, ha estat guanyada en categoria masculina per Aitor Osa del Pais Basc amb un gran temps de 39 minuts i 28 segons, seguit de l’atleta de Santa Coloma de Queralt Joan Rosich i del l’atleta del club Atlètic Montblanc, Gerard Combalia. En categoria femenina s’ha imposat Rosa Espachs del Sicoris Lleida amb un temps de 47 minuts i 10 segons, seguida de Nuria Codina també del Sicoris club i de Marta Secall del Club Atlètic Montblanc. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, la col·laboració de BTT Montblanc, els Ermitans de Sant Joan, Protecció Civil de Montblanc i de tots els col·laboradors i voluntaris. Les classificacions i fotos de la prova es poden consultar a la pàgina web del club www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.