Laura gomez top10 a la Copa Africa

0
470

Primers punts itu per ala sabadellenca del Cns
Dissabte passat a la localitat Marroquina de Larache (100km de tanger) laura gomez va aconseguir sumar els primers punts per al ranking itu (el ranking de triatlo internacional) al aconseguir una treballada i meritori Top10. La prova va disputarse en distancia sprint sobre un tecnic i dur circuit de bici i dur circuit de cursa a peu.. | Tot i patir el handicap de sortir amb mes de 50′ de retard, i trobarse encara amb els problemes de flato ala cursa a peu la perseverancia, la capacitat de patiment i la qualitat dela triatleta del cns van tenir la seva recompensa amb un exitos 10e lloc absolut en copa continental i el debut al ranking itu. Amb poc temps per recuperar-se i seguint treballant amb els canvis nitricionals, els exercicis de reforç diafragmatic i abdominal i el treball de fisios. Aquest divendres Laura gomez marxara amb la seleccio catalana al autonomic de triatlo de Navajas (castello). Tant per ala prova sprint de dissabte com per al relleu mixte de dge, el combinat catala cercara el titol de campiona despanya per comunitats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.